Sudor | Santiere navale | Rotterdam, Olanda

Sudor

40 h / săptămână

Rotterdam

3 ani de experiență

Despre proiect:

Oportunitate de muncă în Portul Rotterdam – Poarta către Europa!

Aflată în spatele minunatului port Rotterdamului – cel mai mare port din Europa, Casco Shipyard este o companie de renume internațional, specializată și activă în realizarea fazelor incipiente construirii unei nave. Un lucru remarcabil în cadrul acestei companii este faptul că în cadrul ei se construiesc atât ambarcațiuni de dimensiuni mai mici, cât și mari, de la bărci – remorcher și iahturi, până la navele destinate furnizorilor de mărfuri. dacă acest lucru vi se pare deja interesant ar fi indicat să parcurgeți și următoarele rânduri cu informații interesante despre activitatea în cadrul acestei companii.

Factorul Wow: Știați că această companie are angajați români ca maiștrii (foreman)? Acesta poate constitui un mare avantaj pentru angajații români, un lucru decisiv ce vă poate scuti de multe neplăceri și vă poate face munca cu mult mai ușoară.

Dacă aveți profesia de sudor specializat în activitatea pe șantierele navale și dacă sunteți dornic să începeți un proiect pe termen lung la unul dintre cei mai interesanți și versatili clienți ai noștri, puteți aplica chiar acum pentru un loc de muncă.

Așa cum am specificat, proiectul se desfășoară în prezent în Rotterdam, al doilea cel mai mare oraș din Olanda. Este un proiect de anvergură, cu multe oportunități pentru sudori. O zi la serviciu ar începe desigur cu o ceașcă bună de cafea împreună cu colegii. În continuare, activitatea dumneavoastră va consta în operațiuni de sudură prin tehnologia Mig/Mag, Tig sau Electrod (în funcție de tipul navei, operațiune și de expertiza dumneavoastră, desigur) pentru a asigura primele operațiuni, decisive în construirea unei nave. În plus, vi se va solicita să finisați operațiunile folosind un flex . * Rețineți că veți gestiona și veți manevra și plăci metalice, așa că veți opera, în unele cazuri, și o macara (Denmag).

Timpul de lucru va fi de 6 (șase)zile pe săptămână, ceea ce înseamnă 50 de ore săptmânal, prin urmare, veți fi plătit corespunzător pentru orele suplimentare.

! Certificatul VCA nu este obligatoriu, noi vă putem sprijini în obținerea lui.
! Limba engleză sau olandeză nu este obligatorie, cu atât mai mult cu cât maiștri sunt în cea mai mare porporție, român, un lucru ce poate fi considerat un privilegiu pentru un român cu un loc de muncă în străinătate

 • Experiența minimum 3 ani în activitate de sudură pe șantier naval, de preferat cu experienta pe proiecte tip CASCO.
 • Cunoștințe de sudură folosind metoda MIG / MAG si electrod
 • Abilități tehnice de citire a planurilor de sudură
 • Permisul auto categoria B și mașină personală reprezintă, din nou, un avantaj, însă nu sunt cerințe obligatorii
 • Certificat VCA (nu este obligatoriu dar poate fi foarte util)
 • Certificate sau autorizatii valabile pentru sudura pe MIG / MAG si electrod sunt binevenite
 • Contract de muncă pe perioadă determinată conform legislației olandeze
 • Posibilitatea de a utiliza una dintre facilitățile noastre de cazare aproape de locul de muncă (cu acces WIFI)
 • Asigurare de sănătate pe teritoriul Olandei
 • Bani de concediu calculați în mod pro-rata și ore de vacanță săptamanal calculate în conformitate cu Legea CAO
 • Salariu plătit săptămânal
 • Echipament ignifug
 • Masca de sudura
 • Compensație pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare cu propria mașină (în limita a maxim 50 EURO/săptămână) + indemnizație pentru distanța parcursă de la și către locul de muncă (0,19 EURO/km)
 • Sistem atractiv pentru recomandări făcute în vederea atragerii de noi angajați – 50 EURO brut pentru fiecare recomandare încheiată cu angajare
 • Acoperirea costurilor pentru cursuri și certificare VCA – dacă este obținută certificarea din prima- certificare necesară pentru a putea munci în sectorul construcțiilor în Olanda, Germania, Austria, Belgia și Luxemburg, valabilă timp de 10 ani

Cine suntem în Olanda: JobXion Vakmensen BV este o agenție de plasare forță de muncă calificată, prezentă în sectorul inginerie și construcții de 15 ani. Compania este membră NBBU, o rețea cu peste 1100 de agenții de plasare active pe piața muncii din Olanda. Ne-am specializat exclusiv în intermediere locuri de muncă pentru sectorul construcțiilor din Olanda.

Ești interesat? Aplică acum!

Nu ai un “CV”? Hai să îl facem împreună!​​​

Dorești să primești cele mai recente oferte de locuri de muncă?

Lasă-ți e-mailul